Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
93 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Z całego serca polecam OSK "Alex".Organizacją kursu zajmuje się cudowna Pani Bożenka, która jest aniołem kursanta od pierwszej godz. po egzamin.Wszystko odbywa się bezstresowo i w dogodnych terminach.Wykłady przeprowadzone profesjonalnie.Teoria u Pana Witka to sama przyjemność, zajęcia prowadzone z niespotykanym poczuciem humoru czym zyskiwał zainteresowanie słuchaczy.Jazdy miałam z Sebastianem- wszystko tłumaczył profesjonalnie, a potem korygował moje błędy ze stoicką cierp
Data dodania: 21.07.2019Dodane przez: Iwona

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Pani Bożenka oprócz tego, że jest niesamowicie miła, to potrafi tak dobrać jazdy, że wszystko odbywa się bez przerw i w odpowiadających kursantowi godzinach. Pan Witek prowadzi mega ciekawie wykłady, myślałem, że będzie to strata czasu, a nauczyłem się wielu praktycznych rzeczy. Jazdy miałem z Panem Sebastianem, bardzo mądry i cierpliwy człowiek. Wynikiem jego pracy jest zdany przeze mnie egzamin w 1 terminie. Bardzo mu dziękuje, świetny człowiek i instruktor!
Data dodania: 27.06.2019Dodane przez: Eryk

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Egzamin zdany za pierwszym razem, najlepsza szkoła jazdy w Krakowie :)
Data dodania: 26.03.2019Dodane przez: Szymon

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo polecam zdawalność 100 procętowa!
Data dodania: 4.03.2019Dodane przez: Karol

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zapisałem się na kurs w szkole jazdy ponieważ dostałem informacje że ma jedną z najwyższych zdawalności. Miałem okazje jeździć z każdym instruktorem pracującym co fajnie wpłynęło na opanowanie stresu podczas egzaminu i nowego egzaminatora. Pan Witold prowadzi wykłady w świetny sposób jest zabawnie a zaraz przekazuje ogromną wiedzę która przyda się nie tylko w Polsce ale również podczas wyjazdów zagranicznych. Widać pasje i profesjonalizm w OSK ALEX Pani Bożena sup
Data dodania: 30.12.2018Dodane przez: Maciej

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
W tej szkole rzeczywiście stosuje się indywidualne podejście do kursanta, można liczyć na wsparcie i pozytywną motywację. Wszyscy instruktorzy są kompetentni i zależy im na tym, żeby przede wszystkim nauczyć, a nie tylko wyjeździć te 30 godzin. Ktoś kiedyś powiedział mi, że to nie jest jedynie kwestia uprawnień do kierowania samochodem, ale wewnętrzna siła kierowania własnym życiem. Teraz będę mogła się o tym przekonać :).
Data dodania: 4.12.2018Dodane przez: Małgorzata

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam ta szkole jazdy w 100%! Świetni właściciele tej szkoły, super podejście do kursanta, super instruktorzy! OCENA BARDZO MOCNE 5! Polecam każdemu!
Data dodania: 17.10.2018Dodane przez: POLECAM!

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Najlepsza szkoła w Krakowie
Data dodania: 1.10.2018Dodane przez: Kłos

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam w 100% ! Lekcje z Sebastianem to strzał w 10! W 5 godzin nadrobił to czego nie nauczyli mnie instruktorzy z innej szkoły jazdy. Egzamin zdany bezbłędnie! Polecam
Data dodania: 28.08.2018Dodane przez: Ula

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam tą szkołę.Zdałam za drugim razem. Dużo wyniosłam z zajęć teoretycznych. Instruktorzy mają bardzo dobrą i efektowną technikę nauki. Pozdrawiam Pana Sebastiana.
Data dodania: 13.05.2018Dodane przez: Ewa

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła jazdy, zero stresu, miła atmosfera, pełen​ profesjonalizm. Dziękuję bardzo p. Sebastianowi za świetne przygotowanie​ do jazdy. Po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole przepisałam się tutaj i nie żałuję, całkiem inne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła! Polecam i jeszcze raz dziękuję, egzaminy zdane za pierwszym​ razem :)
Aleksandra - 7.01.2018
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818