Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
91 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Egzamin zdany za pierwszym razem, najlepsza szkoła jazdy w Krakowie :)
Data dodania: 26.03.2019Dodane przez: Szymon

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo polecam zdawalność 100 procętowa!
Data dodania: 4.03.2019Dodane przez: Karol

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zapisałem się na kurs w szkole jazdy ponieważ dostałem informacje że ma jedną z najwyższych zdawalności. Miałem okazje jeździć z każdym instruktorem pracującym co fajnie wpłynęło na opanowanie stresu podczas egzaminu i nowego egzaminatora. Pan Witold prowadzi wykłady w świetny sposób jest zabawnie a zaraz przekazuje ogromną wiedzę która przyda się nie tylko w Polsce ale również podczas wyjazdów zagranicznych. Widać pasje i profesjonalizm w OSK ALEX Pani Bożena sup
Data dodania: 30.12.2018Dodane przez: Maciej

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
W tej szkole rzeczywiście stosuje się indywidualne podejście do kursanta, można liczyć na wsparcie i pozytywną motywację. Wszyscy instruktorzy są kompetentni i zależy im na tym, żeby przede wszystkim nauczyć, a nie tylko wyjeździć te 30 godzin. Ktoś kiedyś powiedział mi, że to nie jest jedynie kwestia uprawnień do kierowania samochodem, ale wewnętrzna siła kierowania własnym życiem. Teraz będę mogła się o tym przekonać :).
Data dodania: 4.12.2018Dodane przez: Małgorzata

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam ta szkole jazdy w 100%! Świetni właściciele tej szkoły, super podejście do kursanta, super instruktorzy! OCENA BARDZO MOCNE 5! Polecam każdemu!
Data dodania: 17.10.2018Dodane przez: POLECAM!

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Najlepsza szkoła w Krakowie
Data dodania: 1.10.2018Dodane przez: Kłos

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam w 100% ! Lekcje z Sebastianem to strzał w 10! W 5 godzin nadrobił to czego nie nauczyli mnie instruktorzy z innej szkoły jazdy. Egzamin zdany bezbłędnie! Polecam
Data dodania: 28.08.2018Dodane przez: Ula

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam tą szkołę.Zdałam za drugim razem. Dużo wyniosłam z zajęć teoretycznych. Instruktorzy mają bardzo dobrą i efektowną technikę nauki. Pozdrawiam Pana Sebastiana.
Data dodania: 13.05.2018Dodane przez: Ewa

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
To było moje drugie podejście do egzaminu (pierwsze w szkole Alex)-po ośmiu godzinach w nowej szkole zdałem bez żadnych problemów egzamin. W stosunku do poprzedniej szkoły jazdy instruktor Sebastian wyróżnia się niezwykłą szczegółowością, merytoryką i przede wszystkim doskonałą znajomością wszystkich tras egzaminacyjnych poza tym zwraca uwagę i pomaga oduczyć się złych nawyków. Egzamin zakończony komentarzem ze strony egzaminator: "Bardzo wysoka kultura prowadzenia poj
Data dodania: 11.04.2018Dodane przez: Mikołaj

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy "Alex".Dzięki znakomitej kadrze, udało mi się bez probemu zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za 1-szym razem. Bardzo dziękuję p.Bożence, osobie na właściwym stanowisku. Zawsze pomocna i troskliwa. Terminy były dopasowane zgodnie z moim grafikiem, a na wszystkie pytania szybko dostałam odpowiedzi.Dziękuję p.Witkowi za świetnie prowadzone kursy oraz moim instruktorom: za profesjonalizm, rady i przyjazną atmosferę :D
Data dodania: 24.02.2018Dodane przez: Monika

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Świetna szkoła jazdy! Bardzo ciekawe wykłady, a jazdy to po prostu przyjemność. Wesoła i bezstresowa atmosfera, dużo śmiechu oraz bardzo mili, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, którzy przede wszystkim bardzo dobrze tłumaczą. Egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany za 1 razem. Dziękuję pani Bożence, panu Witkowi oraz instruktorowi Sebastianowi. Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX! :)
Monika - 23.12.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818